PROGRAM FOR HØSTEN 2017
Jazzkafé - Fagerborg Hotel, Storgata 37-39
T.o.m. 09.09

Jazzkafé - Scene5 - Lillestrøm Kultursenter, Kirkegata
11
F.o.m. 16.09

KL. 1400 - 1600 


 

Programmet sist oppdatert 14.11.22
 

Romerike Storbandfestival 13-14.okt.

ANDRE ARR. SE LENGER NED PÅ SIDEN !

Dato Band Beskrivelse
  DELTAJAZZ ER LAGT PÅ IS INNTILL VIDERE ! GLA'JAZZ TIL LANDS OG TIL VANNS ! (klikk her)
02/09 Knut Løken kvintett

Bandet spiller bossa, samba og swing i en behagelig atmosfære. Kom og nyt ettermiddagen og starten på en spennende høstsesong ! Anne Mette Steinsholt, Vokal - Knut Løken, Piano/Keyboard - Bjørn Barlo, Tenorsax -  Stig Adolfsen, Bass og Christian Lund, Trommer 

09//09

THE LAST WALTZ - Siste Jazzkafe på Fagerborg !
Alt har sin ende og etter drøye 19 år må vi dessverre ta farvell med vårt faste tilholdssted. Bli med på markeringen når vi takker av til dette ærverdige hotellet !

Undecided Jazzband m/ Helene Sannem Heian Løvik

Undecided Jazzband ble startet i 1989, og har frem til i dag spilt en mengde forskjellige stilarter, som dixieland, mainstream swing, latin og bebop. I hovedsak spiller orkesteret i dag mainstream swing.
Undecided Jazzband har i flere år spilt med dyktige jazzsangerinner blant annet Monica Pilar fra Chile i 2 år, deretter med Majken Christiansen fra København i 2 år og så med Helene Løvik fra Moss.
Julie Dahle Aagård har også vært gjestevokalist hos oss tidligere.
Nå er de tilbake med unge og dyktige Helene på vokal og spiller elegant standardjazz , en stil de behersker til fulle. Repertoaret er publikumsvennlige jazzlåter som groover og swinger!

16/09 PANGÅPNING MED ET STJENELAG  PÅ VÅRT NYE TILHOLDSSTED !
Scene 5 Kafeen - Lillestrøm Kultursenter
Kikegata 11

Transatlantic Express (US/NO)

Dette superbandet, som fikk terningkast 6 av RBs anmelder under Byfesten i fjor, består av 3 nordmenn og 3 amerikanere med en musikalsk CV som er ganske enestående; Staffan William-Olsson - gitar (The Real Thing, Mezzoforte, Sharp  9, Babylon Brothers), Palle Wagnberg – B3 Hammond (The Real Thing, P.W. Organ Unit), Nicky Orta - bass (Arturo Sandoval, Randy Brecker, Mike Stern, Chick Corea, Ernie Watts, Julio Inglesias, Engelbert Humperdinck), J. D. Anderson - trommer (Kirk Franklin, Mariah Carrey, John Legend, Grammy Nominated!), Bill Kooly Scott - vokal (Ruby Baker Band, Bill Scott Band) og Petter Wettre – sax. «Vikaren» har siden tidlig på nittitallet markert seg som en av de viktigste musikerne på den norske jazzscenen, og er en av de mest virtuose saksofonistene Norge har i dag. Har så langt utgitt 18 egne album og medvirket på hele 50 andre. 

Jazz, funk og soul står disse gutta nært og vi kan love et hoftevrikkende grooveparty med musikere i stjerneklassen!

23/09 Friends of Big Chief

Friends of Big Chief er en direkte fortsettelse av The Big Chief Jazzband, som ildsjelene Gerhard Aspheim og Eivind Solberg startet allerede i 1952.

Navnet tok de fra melodien Big Chief Battleaxe. Bandet har en spesiell posisjon i norsk jazz, og er tro mot sitt tradjazzrepertoar som fremføres med stor spilleglede og vitalitet.

The Big Chief Jazzband ble 56 år (1952 – 2008) Etter at trompetisten Eivind H. Solberg og bassisten Bjørn Pedersen gikk bort, valgte de gjenværende medlemmene å fortsette Big Chiefs musikalske stil og tradisjon. Som en hyllest til gründeren av The Big Chief Jazzband, Eivind H. Solberg, startet de resterende kara Friends Of Big Chief. Med ny trompeter og bassist spiller selvsagt Friends Of Big Chief i den gode gamle Big Chief tradisjonen: Svingende og tradisjonell gla’jazz musikk av beste merke!

Friends of Big Chief er altså en direkte fortsettelse av The Big Chief Jazzband, som også ildsjelen Gerhard Aspheim var med å starte i 1952. Navnet tok de fra melodien Big Chief Battleaxe. Bandet har en spesiell posisjon i norsk jazz, og er tro mot sitt tradjazzrepertoar som fremføres med stor spilleglede og vitalitet.  

Big Chief har vært unikt i norsk jazz, med årelange stabile besetninger, tro mot sitt tradjazzrepertoar, med en fremtredende spilleglede og vitalitet. Trompeteren Eivind Solberg og bassisten Bjørn Pedersen var med å starte bandet vinteren 1951/52. Dessverre har begge disse nestorene innen norsk jazz nå spilt sin siste tone, derfor denne hyllesten til to meget populære og dyktige musikere og deres band. Romerikingen Bjørn Pedersen, som gikk over fra banjo til bass allerede i 1953, spilte på 60-tallet også med de fleste norske jazzmusikere innenfor den moderne leiren, samt amerikanske stjerner som Bud Powell, Dexter Gordon og Ben Webster, og tilførte bandet en bred erfaring. Pianisten Arild ”Boogie” Berger kommer også fra Romerike og har vært sentral i de fleste og beste norske tradjazzband fra 50-tallet til i dag.

Den opprinnelige besetningen bestod av:
Eivind Solberg, trompet. Svein Sundby, klarinett. Gerhard Aspheim, trombone. Egil Fjelddahl, piano. Bjørn Pedersen, banjo (gikk snart over til bass) og Øystein Lund, trommer. På 1950- tallet fikk Big Chief en popularitet og oppslutning som bare kan sammenlignes med vår tids popstjerner. Opptil 3000 mennesker kunne møte opp på parkkonserter. Fra 1953 til 1955 spilte bandet inn åtte 78-plater, litt av en sensasjon for et jazzband den gang.  

Ildsjelene Eivind Solberg og Gerhard Aspheim fikk stor betydning for norsk jazzliv. De startet Big Chief Jazz Club (1953-65), sto bak årlige Norgesmesterskap i amatørjazz (1954-64),( hvor flere av bandets nåværende musikere har vunnet priser), tidsskriftet Jazz Society (1957-59), Kunstnerkroa (1957-59), det legendariske Metropol Jazzcenter (1959-65), samt Down Town Key Club (1965-86). Alt dette skapte også stabile spilleoppdrag for bandet selv. Det har vært få utskiftninger i besetningen opp gjennom årene, og ingen har til nå klart å finne et jazzband som har vært i kontinuerlig drift så lenge.

Trompeter og bandleder Eivind Solberg, og bassist Bjørn Pedersen var med fra starten i 1952 til de gikk bort; Bjørn i 2007 og Eivind i 2008. 

De fire gjenværende medlemmene av The Big Chief Jazzband, bestemte seg for å føre bandets musikalske tradisjoner videre som «Friends of Big Chief». Til det trengte de en bassist og en trompeter. Både bassist Svein Briså, som begynte å vikariere i bandet allerede på 1960-tallet, og trompeter Petter Falch, som var med å starte Royal Garden Jazzband, svarte ja. Friends of Big Chief var klare til å føre Big Chief- tradisjonene videre – også de ukentlige øvelsene.

I dagens besetning finner vi:

·         Ole Reitan trombone. Overtok etter Gerhard Aspheim i 1978.

·         Harald Bergersen klarinett. Overtok etter Terje Larsen i 1991.

·         Arild Berger piano. Har vært med fast siden 1993.

·         Olav Gustafsson trommer og vokal. Overtok da Karl Otto Hoff gikk bort i 1994.

·         Svein Briså bass.

·         Petter Falch trompet.

30/09 Ett Fett Storband feat. Julie Dahle Aagård
07/10 Birgitte Soojin Norwegian All Star Team

Birgitte er blitt en av Danmarks mest etterspurte vokalister og hun har vært solist med Danmarks Radios Big Band samt med eget band på festivaler i bl.a. Tyskland og Sverige. Hun har blitt plassert på øverste jazzhylle av den danske presse, sammen med Cæcilie Nordby, Sinne Eeg, Mads Mathias og Caroline Henderson.
Hva gjør man når man kan synge jazz som om man født i USA og tidsmessig befant sig i 1955 eller deromkring? Men man er en koreansk-født norsk kvinne som flyttet til Danmark for å studere teologi og endte opp som jazzsangerinne med to danske Grammy-nominasjoner på samvittigheten. Tjaah...? Birgitte Soojin ser ut til å ha funnet en løsning på det problemet ! Ikke verdens vanligste livshistorie, men definitivt en minneverdig en. Og det er vi sikre på at konserten hennes på Scene 5 også blir.

33-årige Birgitte Soojin tar seg ikke til takke med de forventede jazzkonvensjoner. Selv om hun har utgitt 4 kritikerroste album er hun ikke et kjent navn i Norge. Men det blir hun garantert ! Den norske, koreanskadopterte, danskboende teologi studenten som endte som stjerne på den danske jazz himmel er en sjeldenhet. Med hennes mørke, inderlige, ærlige fasong har hun vunnet det danske publikum og presse med stor jubel. Soojins evne til å skape ny musikk av gamle sanger er enestående. Det er som om hun gjenoppfinner musikken og synger den som om hun selv hadde skrevet den. Fra det vilde energiske til det helt stille og inderlige inviterer hun sitt publikum med på en reise som får oss til å elske jazz enda mere enn vi trodde vi kunne. 

”Birgitte Soojin legger seg ikke opp mot tidligere fortolkninger, nærmest er det, som om hun gjenoppdager sangene, og denne gjenoppdagelsen merker man i høy grad som lytter”, skrev Berlingske om hennes siste album, og vi kunne ikke vært mer enige.
Med seg på denne konserten har hun ingen ringere enn Anders Aarum på piano, Jens Fossum på bass og Hermund Nygård på trommer.

Dette er en konsert vi har jobbet lenge med å få til og vi gleder oss stort til dette besøket !

14/10 Romerike Storbandfestival

Det er ikke jazzkafe denne dagen !

Sjekk ut hvem, hva, når og hvor her; www.romerike-storbandfestival.no/
21/10 Kirsti Sørlie Hansen & Joachim Svendsen
Gjest for anledningen er Palle Wagnberg (bass) og Thomas Hvale (trommer)

- Bergtatt av Eva Cassidy

Under vignetten "Bergtatt av Eva Cassidy" trakk Kirsti Sørlie Hansen og Joachim Svendsen fullt hus i vårsesongen. Her kommer en oppfølger med bl.a. en rekke av låtene Eva Cassidy fremførte fra evergreens repertoaret "The Great American Songbook".
Eva Cassidy var en amerikansk vokalist og gitarist kjent for sine tolkninger av jazz, blues, folkemusikk, gospel, country, rock og pop klassikere. Hun ble beskrevet som en av sin generasjons største stemmer av den britiske avisen  The Guardian. Hun var likevel relativt ukjent utenfor hjembyen Washington D.C. da hun døde av kreft i 1996 bare 33 år gammel. Men etter hennes død ble innspillinger med henne utgitt, og har hittil solgt over ti millioner eksemplarer.
Sist høst var det 20 år siden Eva Cassidy døde. Kirsti Sørlie Hansen har latt seg inspirere av sitt store idol. Sammen med Joachim Svendsen, på gitar, framfører de Cassidys tolkninger av en rekke fantastiske låter, deriblant som nevnt mange perler fra The Great American Songbook !

Kirsti og Joachim har opptrådt i Jazzklubben i ulike sammenhenger. De har begge bakgrunn fra forskjellige musikkformer, og setter stor pris på akustiske konserterer hvor de får ekstra nær kontakt med publikum. Kirsti er fra Rælingen, er utdannet skuespiller og sanger, og har en rekke roller og konserter på CVen. Nevnes må også at Kirsti ble landskjent da hun deltok på IDOL i 2011. Hun sjarmerte alle med sin opptreden og ble blant de fem beste. Iflg. Marion Ravn var hun den beste artisten i IDOL siden Kurt ! Joachim er kjent fra en rekke musikalske konstellasjoner og spiller blant annet gitar for Stephen Ackles og i Fat Fred & The Possum Hunters.

Palle har også opptrådt i Jazzklubben i flere ulike sammenhenger, ikke minst bak sitt B3-orgel og som visetolker.
28/10

Oslo Stringswing Kollektiv

Denne lørdagen blir Scene 5 på Kultursenteret i 2 timer forvandlet til et lite stykke Paris i Lillestrøm !
Oslo Stringswing Kollektiv består av en gjeng med musikere med forkjærlighet for Django Reinhardts unike tilnærming til jazzen. Kollektivets medlemmer spiller regelmessig i stringswingens fødeby Paris hvor de sitter på små intime bistroer omgitt av kaffelukt, vinkarafler og virtuost strengespill.
De ønsket å ta med denne atmosfæren tilbake til Norge, og derfor (nå inne i sitt fjerde år) arrangerer de jam på Bar Django på Grunerløkka hver søndag.
Denne lørdagen er vi så heldige å få 4 av musikerne på besøk i Lillestrøm; Tim Lowerson - Sax, Knut Bendik Manger Breistein - Gitar, Magne Føreland - Gitar og Fredrik Eide Nilsen - Kontrabass. Gled dere :-)

04/11 Dawn Allan (UK) med venner Dawn Allan (UK) har sunget ”London rundt” i over et tiår. West End hotellene og ikke minst de populære Jazz Tours på Themsen har vært hennes hovedscene. Nå veksler hun mellom å opptre i England og Norge, men har slått seg ned i Oslo med sin norske mann. Hun skaper internasjonal showbizz-stemning med sine standards-tolkninger fra repertoaret til de store vokalistene i jazzhistorien og er proff på låter fra slutten av 50-årene med stort repertoar fra The American Song Book. Med seg denne ettermiddagen har hun Johan Bergli – sax, Janusz Krzos – piano, Bjørn Svendsen – bass og Finn Torgersen - trommer.
11/11

Søren Bøgelunds Mirakelband

Den danske altsaxofonist Søren Bøgelund trådte sine musikalske barnesko i sigarettrøyken på de Københavnske vertshusene på 70-tallett som ganske ung mann. Han startet sin karriere på Cafe Hong Kong i Nyhavn i 1970, men fikk hurtig en flying start rundt det sagnomsuste Jazzhus "Montmartre". Man hører på Sørens spill at folk som Zoot Sims, Bud Shank, Lars Gullin og Paul Desmond har hatt stor betydning for ham. Søren har spilt med "alle" og i orkestre med vidt forskjellige musikalske uttrykk i Skandinavia, Tyskland, Portugal og Frankrike. Allerbest trives han på en scene med et lekent publikum foran seg !

Søren Bøgelund`s Mirakelband er 4 meget erfarne og kreative musikanter. Repertoaret er hentet fra swing, cool og bop pionererne samt "The Great American Songbook". Det skjer at folk som Frederick Chopin og Benny Andersen gjør et besøk i repertoareboken. Spillestilen er moderne swing med islett av cool og bebop + mye mer. Alt er pakket inn i små snacksy arrangementer, og blir servert med lun humor i Sørens "Sit-down-show" med inkluderende humor og glimt i øyet. Søren tar musikken alvorlig, men aldri seg selv høytidlig. "Det går nemlig fint å kombinere showbiz og jazz", sier Søren !

Søren Bøgelund - sax, Freddy Hoel Nilsen - piano, Andreas Dreier - bass og Stein-Erik Evenstad - trommer

18/11 "Amigo Tom"

RESEPTFRI MUSIKK FOR HJERTET !

Tenk på all den fantastiske musikken du bare sjelden
 eller aldri får høre!

Se mere info, klikk her

 
Amigo Tom er en vennskapelig veiviser inn i den brasilianske sangskatten, bl.a. representert ved den store komponisten Tom Jobim, og de mange venner (amigo’s) av hans musikk. Tom betyr dessuten tone direkte oversatt fra brasiliansk.
Alle låtene, eller som her; "de vennelige tonene", er håndplukket og arrangert av gruppens musikalske leder, Tom S Lund. Tom, godt kjent fra ’Trio de Janeiro’, er ellers ansett for å være en av Europas ledende bossanova-gitarister.
SISTE; Eva Bjerga Haugen har dessverre måttet melde avbud, men når ingen ringere enn Anne-Marie Giørtz hopper inn på kort varsel er dette ivaretatt på den best tenkelige måten. Og for dere som var for sent ute til å bestille billetter til konserten på søndag (som har vært utsolgt lenge), blir dette som et plaster på såret med selveste kjernen i Trio de Janeiro på plass !
19/11

BOSSA MED JULETALLERKEN ELLER LUTEFISK PÅ (NB!) FAGERBORG HOTEL !

Trio de Janeiro - FOR 15. ÅR PÅ RAD ! 

Vi benker oss for siste gang på Copa ”Fagerborg” Cabana før julestria setter inn !


NB! SØNDAG 19. november
kl. 18.00-21.00.

For bordreservasjon kontakt Fagerborg Hotel tlf. 64 84 74 96.

Kjøp på forhånd og få reservert bord for her blir det fullt.

Pris inkl. juletallerken eller lutefisk kr. 590,-

DETTE ER RASENDE BILLIG FOR BÅDE KONSERT OG MAT !

Trio de Janeiro varierer i sammensetning, men kjernen består alltid av Tom Lund og Anne-Marie Giørtz og deres brasilianske kjærlighetssanger. Tom Lund stiftet bandet i 1988. I alle disse årene har han samlet musikere rundt seg for å jobbe med bossa novaen, sambaen og andre musikkformer som vi forbinder med Brasil og landene omkring. De tok like godt Spellemannprisen for sin debut-CD i 1993 – ”Brazilikum”. Aftenposten skrev året etter at  ".....nakkehårene reiste seg i giv akt fra første akkord, og det ble en oppvisning i frydefullt samspill.". Da bandet spilte hos oss sist ble publikum rørt til både latter og tårer, og det var umulig å ikke la seg rive med i den humørfylte konserten med eggende latinamerikanske rytmer, fremført av særdeles dyktige musikere som evner å formidle latinamerikansk varme på selv de kaldeste norske dager.

Hvem om er årets gjester er som alltid en godt bevart hemmelighet. Men det ryktes en særdeles toppet liste siden dette er siste gangen på Fagerborg !!!

Celio de Carvalho, Kenneth Ekornes, Frøydis Grorud, Roy Nicolaysen og Sveinung Hovensjø har tidligere stått på gjestelisten.

25/11

Helene Edler Duo Duoen består av Helene Edler Lorentzen og Tron Syversen. Her kommer du til å høre Evergreens og standardlåter fra The Great American Songbook på løpende bånd, As Time Goes By, Fly Me To The Moon, It's Only A Papermoon, All Of Me, Moon River, Autumn Leaves, What A Wonderful World, How High The Moon, The Nearness Of You, A Nightingale Song In Berkley Square m.fl. Melodier som har blitt udødeliggjort av alle storhetene innen populærmusikken. I tillegg blir det litt sanger av Eva Cassidy og kanskje et par jule-jazzlåter også !
02/12 Terje Dyrud Kvartett

Fire middelaldrende menn i «sin beste alder» med mer enn 220 års samlet musikkerfaring, utgjør Terje Dyruds Kvartett. Bandet byr på en god variasjon mellom swing og roligere og mer avslappet musikk, og de prøver å få fram den gode stemningen på sine konserter. Det som kjennetegner bandet er først og fremst de gode og drivende soloene, men også det stabile kompet.

Kvartetten består av:
Terje Dyrud – Gitar, Bjørn Svendsen – Kontabass, Magne Henriksen – Vibrafon og  Finn Torgersen – Trommer.

Finn Torgersen har spilt med alt fra dixielandband til større besetninger som Per Borthens Swing Department. Han er en meget allsidig trommeslager med godt øre for alle musikalske nyanser.

Magne Henriksen er en multimusikant som spiller fremragende piano, orgel, vibrafon og trekkspill, samt gitar og bass. Han har spilt med en rekke Oslo orkestre hvor det mest kjente kanskje var Terje Fjærns orkester. Han har erfaring fra en rekke forskjellige grupper som har spilt alt mulig fra rock ´n roll til gammeldans. Han har deltatt på en mengde plate- og radio/TV jobber. Magne er mest kjent som en virtuos vibrafonist, men også en fremragende trekkspiller i jazzsammenheng.

Bjørn Svendsen er yngstemann i bandet og er kanskje en av våre fremste bassister. Han spiller både el. bass og kontrabass, samt tuba der det kreves. Han har deltatt på en rekke plateinnspillinger, og radio og TV sendinger. Bjørn har vært medlem i Terjes forskjellige band siden tidlig på 70-tallet. Bjørn har et utrolig øre for harmonier og er en glimrende solist på sitt instrument.

Terje Dyrud er eldstemann i bandet og har drevet egne band siden sekstitallet, blant annet som orkesterleder under Ray Adams turneer på slutten av sekstitallet. Som jazzmusikant kan samarbeidet med Bjarne Nerem og Kristian Bergheim nevnes. Han var også med en kort stund i Kjell Karlsens orkester. Terje har spilt i både rockeband og danseband opp gjennom årene, men jazzen har overtatt mer og mer siden midten på 70-tallet.

 
03.12 NB! Julekonsert - Ett Fett SB

 

09/12 Eirik Svela Kvartett m/ Siril Malmedal Hauge

Bandet består av Siril Malmedal Hauge - vokal, Eirik Svela - gitar,  Håkon Norby Bjørgo - kontrabass og Ivar Myrset Aasheim - trommer. Sammen tolker de ulike populær og upopulære melodier, standards og en og annen jazzjulelåt i et ærlig og gjennomsiktig format.

Siril Malmedal Hauge er ung og fremadstormende vokalist utdannet fra jazzlinja i Trondheim. I tillegg til å være bandleder for prosjekter som Fieldfare og Wild Things Run Fast, har hun samarbeidet med band og musikere som Lars Jansson, Jesper Bodilson, Anders Thorén, Jacob Young, Magnus Bakken, Alf Hulbækmo, Peedu Kass og Ytre Suløens Jazzensemble, MMO-ensemble, vokalgruppen Sonavi og prøysenprosjektet «Lillebror» som gir ut sin deputplate på plateselskapet Grappa.

I 2010 mottok hun norsk kulturskoleråds «Drømmestipendet» og i 2011 Kulturstipend fra Sula Kommune.

Hun har også spilt og turnert i Norge, Sverige, Estland og Serbia.

I 2016 gav hun ut platen «Jeg Går og Drømmer» sammen med pianist Alf Hulbækmo på Atlethic Sound Records. I februar 2017 gav hun ut ut platen «Fieldfare» på Øra Fonogram. Hun medvirker også på prosjektet «Nordic Cirkles» sammen med nordiske jazzmusikere, som ble gitt ut på AMP music & records våren 2017.

Håkon Bjørgo på bass og Ivar Myrset Aasheim på trommer har også sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, mens Eirik Svela på gitar har sin utdannelse fra Leeds College of Music i England, hvor han også arbeidet lenge som frilansmusiker. I Norge har han samarbeidet med musikere som Palle Wagnberg (The Real Thing) og har blant annet spilt på den prisbelønte tv-serien Lilyhammer. Han er også fast gitarist og arrangør i ”MonicaZ Vals” – et tribute band til den folkekjære svenske jazzlegenden Monica Zetterlund.

16/12 Det er ikke jazzkafe Det er ikke jazzkafe
 
29/12 RIBBEjazz Se lenger ned !

ANDRE ARR. UTENOM JAZZKAFÉ:

"TORSDAGSKLUBBEN"

Alle konsertene starter kl.20.00 hvis ikke annet er angitt
(div. spillesteder, se hvert arr.)

Nå har du muligheten til å oppleve mye av den samme musikken som spilles på for eksempel Smuget, Muddy Waters, Cosmopolite, Rockefeller, Viseklubben Josefine og Jazzklubben Blå på ett og samme sted ! Hver torsdag, primært på Connect Klubbscene i Lillestrøm Kultursenter, vil du finne et tilbud som vil favne rytmisk musikk med hovedvekt på viser og jazz, men som også kan inneholde akustiske konserter i mindre format.

 

     
     

LILLESTRØM KULTURSENTER

KIRKEGATA 11

http://www.lillestrom-kultursenter.no/

Billetter kan bestilles på Lillestrøm Kultursenter tlf. 64 84 55 50  (09.00-15.30)
eller pr. mail
billett@lillestrom-kultursenter.no
Rabbatterte bill. til medl. må kjøpes i billettluka på Kultursenteret.

 
LØR.

15.10

ROMERIKE STORBANDFESTIVAL

Mer info se http://www.romerike-storbandfestival.no/

 

     
FRE.

29/12

RIBBEjazz - for 11. gang !

Nonstop musikk fra opptil 20 band og 6 forskjellige scener hele kvelden i Kultursenteret !!

Kall det like gjerne en ”Byfest” vinterstid med et bredt musikalsk utvalg.
Eller en musikalsk romjulsfest med MYE mer enn bare jazz og noe for enhver smak!

Se www.ribbejazz.no NB! Utsolgt i fjor - kjøp billett nå !!!

LILLESTRØM KIRKE

 

 

 

 

FAGERBORG HOTEL
 
Storgata 37-39

     
   
 
     
     
     
     

 

HOME  NEXT (2016)