PROGRAM FOR VÅREN 2007
Jazzkafé - Fagerborg Hotel,
Storgata 37-39

KL. 1400 - 1600 

ANDRE ARR. SE LENGER NED PÅ SIDEN !

Dato Band Beskrivelse
06/1 Oslo String Swing Artillerie I Norge er denne sprudlende og livsglade jazzformen kjent for de fleste takket være vår egen Robert Normann, og ikke minst Hot Club de Norvège. Oslo String Swing Artillerie stolte av å føre den musikalske stafettpinnen videre. Mens Carsten Boe sørger for ”hot” gitarspill, står fransk-norske Axel Jean Viale for swingende kompgitar og forførende vokal. Egil Stemkens på kontrabass og Tor Anders Stadheim på trommer danner en ustoppelig rytmeseksjon. Riktignok kan ingen i orkesteret skilte med sigøynerblod i årene, men i likhet med sigøynerne har alle i Oslo String Swing Artillerie en svært rik og spennende musikalsk ballast. Bandmedlemmene, som alle har bakgrunn i det kritikerroste 5:56, har i tillegg spilt med artister som Per Vestaby,  Hot Club de Norvège, Steinar Albrigtsen, Chip Taylor, Christiania Jazzband, Magnus Grønneberg, Jon Langford, Sivert Høyem, Sondre Bratland, Karen Jo Fields, Thomas Dybdahl og mange flere.
13/1 Birgit Lindberg (S) kvartett

Den svenske pianisten Birgit Lindberg spiller musikk i en tradisjon som spenner fra Art Tatum til Keith Jarret og som omfatter hele den Store Amerikanske Sangboken pluss litt til. Allerede som 15-åring fikk hun sin første jazzpris og har senere fått en rekke utmerkelser, bl.a. årets kvinne i Västerbotten hvor hun nå er bosatt. Birgit Lindberg kan enkelt betegnes som Sveriges svar på Kari Stokke ! Hun er oppvokst i Stockholm og var der huspianist på Nalen og kapellmester på Chinateatern. Opp gjennom årene har hun jobbet med mange kjente skuespillere og musikere, bl.a. Svante Thuresson. For tiden er hun flittig gjest som pianist i TV i ulike sammenhenger. Med seg til Lillestrøm har hun også Anders Färdal fra Sverige på gitar, samt bassisten Stig Adolfsen og Christian Lund på trommer fra Norge.

20/1

Funny Valentine - A tribute to Chet Baker

Torbjørn Sunde har tilhørt toppsjiktet av norske frilanstrombonister i 30 år. Som håndplukket musiker har han spilt konserter med internasjonale artister som Randy Crawford, Joe Cocker, Ricky Lee Jones, Dr. John og i tillegg et utall norske artister. Den siste CD'en «Where is the Chet», kom i 2002 og er en videreføring av Sundes kvartetts «Funny Valentine - a tribute to Chet Baker». At Torbjørn Sunde mellom andre akademiske grader har mellomfag i fotball under Egil «Drillo» Olsen, har ikke ført til en defensiv spillestil. Spesielt ikke når laget forøvrig består av Rob Waring - vibrafon, Carl Morten Iversen - bass og Sagdalens store sønn Svein Crico Christiansen - trommer.
27/1 JAZZ JUBILEE 
9-ÅRS MARKERING!

Karin Krog & "The Meantimes"
gjesteartist John Surman
(US)
 

Jazznorges ubestridte førstedame kommer til Lillestrøm med sitt orkester ”The Meantimes” og John Surman. Hun ble engasjert av Kjell Karlsen i 1955 og sang inn sin første plate i 1964. Siden har det blitt et 30-talls utgivelser i eget navn, og like mange som gjest på andres plater. Hun har sunget med alle de store norske jazzartistene og flere internasjonale stjerner. Selv er hun også et internasjonalt jazznavn som utgir plater og spiller konserter over hele verden. Hun har mottatt en rekke priser og er elsket av kritikere. Det er derfor en stor glede å kunne presentere Karin Krog hos oss. Øvrige musikere er Bjørn Alterhaug - bass, Vigleik Storaas - piano, Tom Olstad - trommer og John Surman – saksofoner.

Karin Krog ble dekorert med Ridder 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden for hennes innsats for norsk og internasjonal jazz i 2005. Dette var naturligvis ikke første gang Karin Krog har mottatt utmerkelser for sin store innsats for norsk jazz. Hun ble bl.a. kåret til Årets Spellemann i 1974, og Årets kvinnelige vokalist av European Jazz Federation i 1975. Allerede i 1965 mottok hun Buddy-prisen, som er den høyeste æresbevisningen innen norsk jazz. Hun tok også inititiativ til å startet Norsk Jazzforum samme år, der hun ble organisasjonens første leder i perioden 1965-66.

03/2 Ivar Andresen kv.
feat. Felix Peikli

Ivar Andresen (piano), Bjørn Pedersen (bass) og Finn Torgersen (trommer) har med seg Nordstrands unge og imponerende swingtalent Felix Peikli på klarinett denne ettermiddagen.
Det albumet som har inspirert Felix aller mest er ”Jazzmaster 33” av Benny Goodman, som er det store forbilde. Det var på grunn av han Felix begynte å like gammel swingjazz og det var han som inspirerte Felix til å praktisere stilarten selv.
Et gjennombrudd skjedde da han deltok i Dan Børge Akerø's "Godt Musikkår!" der han fikk tildelt "Det Nasjonale Drømmestipend" på 40 000 kr på NRK. I "Kjempesjansen" sist høst gikk han videre til semifinalen og endte opp på en fin 4. plass.

10/2 Røshnes Jazzband

Røshnes Jazz Band ble etablert 1979 i Sandefjord , Norge. Besetningen er tradisjonell, klarinett/saxofon, trompet, trombone, banjo/gitar, trommer og tuba. Bandet har den tradisjonelle New Orleans musikken og rytmikken som utgangspunkt for den musikken bandet spiller i dag, men " krydrer " sitt repertoar med nyere komposisjoner og stilarter. Revival, blues, gospel & spirituals, brassband og standards fra jazzens vugge.
Uansett viser bandet en genuin spilleglede og inprovisasjonskunst for sitt publikum. Musikerne oppviser en profesjonell holdning til formidlingen av deres lidenskap, nemlig den tradisjonelle jazzen og dens underfundighet.
Helt fra starten har bandet hatt gleden av å delta på en rekke festivaler i inn- og utland, Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, England og USA med New Orleans Jazz & Heritage Festival 1982 og -87 som foreløpige høydepunkter. I 1982 ble bandet æresmedborgere av New Orleans. Gjennom årene har bandet spilt med en rekke fremstående musikere og vokalister.

17/2 Aspheim Oldtimers

Aspheim Oldtimers er et stykke norsk gammeljazzhistorie og feiret sitt 25-års jubileum i fjor. Gerhard Aspheims merittliste er så lang at det virker som om han alltid har vært her. For allerede da The Big Chief Jazzband ble startet i 1951, var den langstrakte trombonisten for veteran å regne med 2 års fartstid i orkesteret Dixie Serenaders. På 80-tallet forlot han Big Chief og startet Aspheim Oldtimers som også skulle bli et av landets mest populære orkestre innen New-Orleans jazz. Orkesterets første plate ble spilt inn i 1989, og den femte ble lansert i 2003 med gode kritikker i avisene. De har også lang fartstid fra festivaler og konsertscener i inn- og utland. Orkesteret skiller seg fra sine kolleger ved bruk av vokalist på mange av sine låter. Bandets treblåser, Stein Thue synger så man skulle tro han var født i Louisiana – vi gleder oss til å stifte bekjentskap igjen med dette tradisjonsrike orkesteret.

24/2

Hanne Tveter Bossa

Jazzkafé i Bossanovaens tegn med bandet "De sol y luna". Foruten Hanne Tveter på vokal og eggz, består bandet av Marius Graff-gitar, Per Einar Vatle- Cavaquino og Celio de Carvallo-percussion. De spiller hovedsaklig brasilianske låter på orginalspråket, men har også noen spanskspråklige innslag fra nabolandene....og til og med litt "Prøysen på spansk" !

03/3 Eden Brent (Mississippi, USA)

Eden Brent er en Boogie-woogie pianist og sangerinne fra Greenville, Mississippi. Hun er utrolig lovende og har allerede vunnet en rekke priser; "The International Blues Challenge" i 2006, "The Mississippi Delta Regional Blues Challenge" i 2005 og mottok i 2004 "Greenville Honors It's Own Artist Award". Enkelte har karakterisert henne som “Bessie Smith møter Diana Krall møter Janis Joplin,” andre kritikere har sammenlignet henne med Sarah Vaughn, Carole King, Dionne Farris og Norah Jones. Uansett sammenlikninger, hennes tolkninger av jazz, blues, soul og pop, i tillegg til hennes egne sanger, er uttrykksfulle og svært minneverdige.
På hennes nye CD, "Something Cool", tolker hun et vidt spekter av melodier, fra pop klassikeren "Midnight Train to Georgia", til Bessie Smith standarden "Send Me to the 'lectric Chair" og til Cole Porter's "Every Time We Say Goodbye."

10/3 Gumbo

Gumbo er noe så sjeldent som et ”pocket brassband”. En minivariant av et jazzparadeband. Et musikalsk fyrverkeri i skjæringspunktet mellom det stramt arrangerte og det løst improviserte. Naken brass med suggererende groover. Musikken gir assosiasjoner både til New Orleans, Ornette Coleman og afrokaribisk folkemusikk.
Den berømte New Orleans-retten bandet er oppkalt etter, er en blanding av mange forskjellige ingredienser. Du tar hva du måtte ha for hånden av fisk, kjøtt, grønnsaker og krydder og lager en herlig blanding. Slik er også bandet Gumbo. En salig miks av parade-groover, jazz , funk, latin og r&b, spilt av fire glimrende instrumentalister. Bandet består av Even Skatrud Andersen - Trombone, Kåre Nymark jr. - Trompet, David Gald - Tuba og Kenneth Ekornes - Trommer.

17/3 "UngJazz" LVGS Talentfulle elever fra musikklinja ved Lillestrøm Videregående Skole har ansvaret for denne jazzkaféen og gjentar suksessen fra tidligere år. 
Jazzklubbens har et tett og svært godt samarbeid med skolen. Vi skal være et forum der unge lokale talenter – musikere og band – kan få muligheter til å spille og utvikle seg musikalsk. Det er viktig for oss å bringe fram nye, unge jazzutøvere. Derfor har vi også opprettet en UngJazz pris som skal stimulere unge lovende lokale musikere til å satse på  jazz. Flere jazzband har sett dagens lys på musikklinja og spesielt gjennom jazzklubbens UngJazz arrangementer har disse fått muligheten til å utvikle seg videre.    
24/3 Second Line JB (Gøteborg, Sverige)

Second Line Jazzband ble startet i 1989, da de fleste medlemmene var tenåringer. I dag er fremdeles fire av bandets seks originale medlemmer med. Ganske raskt har Second Line etablert seg som ett av Europas mest populære tradisjonelle Jazzband og har spilt på klubber og festivaler, radio og TV i Storbritania (England, Skottland, Nord-Irland), Tyskland, Holland, Danmark, Finland, Norge og naturligvis Sverige. På mange steder har bandet blitt de absolutte publikumsfavorittene og slått publikumsrekordene gang på gang.
Second Line Jazzbands popularitet beror kanskje på musikernes evne til å veksle stil, repertoar og musikalske retninger under en konsert, men alltid med hovedvekt på New Orleans stilarten. Med et repertoar som spenner mellom Bunk Johnson og Kid Ory till Bob Dylan, via Louis Prima og Irving Berlin, blues og gospel, skaper disse  – ennå relativt unge – musikerne en spenningsfølelse som man sjelden forbinder med denne musikkformen.
Second Line Jazzband har produsert ni CD’er, hvorav den siste - ”Shame and Scandal”- ble sluppet så sent som sommeren 2006, men framfor alt har bandet gjort sig kjent som ett liveband. Detta merkes ikke minst av orkesterets flittige turnéer. Gjennom årene har en rekke solister gjestet bandet, som for eksempel Lillian & Tricia Boutté, Anti Sarpila, Orange Kellin, Roy Williams, Pauline Pierce, Phil Mason, Kenneth Arnström m.fl. Second Line Jazzband består av Jesper Albrektsson -trumpet & sang, Niklas Carlsson - trombone & sang, Olof Skoog - saxofoner, klarinett & sang, Anders Wasén – banjo, Per Bach – kontrabass og Anders Östlund - trommer.

31/3 Ikke noe arr.

Ikke noe arr. grunnet starten på påskeferien for mange

07/4 (Påskeaften) Ikke noe arrangement
14/4 Stig Adolfsen kv.
Vidar Garlie - piano, Biørn Barlo - sax, Christian Lund - trommer og Stig Adolfsen - bass spiller kjente og kjære låter fra "The Great American Songbook".
21/4 Romerike All Stars

Orkesteret består av 7 swing- og trad.jazz-musikere fra Romerike og var orkesteret som spilte på den første jazzkafeen for deretter å bli jazzklubbens husband. Bandet er et drøyt år eldre enn jazzklubben og kan dermed feire sitt 10-års jubileum. Impulser og repertoar  blir i stor grad hentet fra New Orleans jazz på 40-tallet. RAS medvirker dessuten på CD’en "Mye rart på Romerike". Melodien "Sånn er bare Lillestrøm",  med jazzklubbens initiativstaker Turid Lisbeth Nygård som vokalist, ble godt mottatt av et fullsatt lokale da jazzklubben ble reetablert og har siden vært kjenningsmelodien for klubben.  Bandet består stort sett av de samme som den gangen; Øyvind Kvarvåg – trompet, Strømmen. Christian Frank – alt.sax, Hakadal, Even S. Andersen – trombone, Lørenskog, Arild Berger – piano, Nittedal, Jon-Ivar Hagen – banjo, Rælingen,  Øivind Helseth – kontrabass, Skjetten og Finn Torgersen – trommer, Karihaugen. 

28/4 Oddbjørn Hanto -The Crooner

The Crooner er navnet på Oddbjørn Hantos nye prosjekt. ”Crooner” er benevnelsen på den typen jazz-influerte smørsangere som fikk stor popularitet fra 30/40-tallet og fremover, som Bing Crosby, Frank Sinatra, Dean Martin og Tony Bennett. I følge Oxford Dictionary er en crooner ”A public entertainer who sings sentimental songs with a microphone held at the lips” !
Oddbjørn Hantos nye CD “The Crooner” er full av ”sentimental songs” – amerikanske standardlåter av Loesser og Weill, franske sanger i crooner-stil av Michel Legrand oversatt til norsk av Ola E. Bø. Brasiliansk bossa – eller hva med ”Night and Day” på fransk? Oddbjørn Hanto er kjent som jazz-, storband- og kabaretsanger. Han framfører sangene med en meget kompetent jazztrio i ryggen – Dag Arnesen, en av landets mest krediterte pianister, - Magne Thormodsæter på bass og Øyvind Skarbø på trommer.

05/5 New Orleans JazzCab

Bandet gjenskaper stemningen fra New Orleans i begynnelsen av forrige århundre. Noen kaller musikken "gladjazz", andre sier "Dixieland". Sier du at stilen er "New Orleans Revival", har du truffet spikeren på hodet ! Dette er slik den opprinnelige musikken ble spilt midt på 50-tallet da gamle New Orleans-musikere som George Lewis, Jim Robinson, "Kid" Howard og mange flere ble hentet frem fra glemselen som en motvekt mot datidens moderne jazz. NewOrleans JazzCab har skapt stor stemning i alle typer forsamlinger i hele Sør-Norge siden bandet startet opp i 1989.  Bare tuba og klarinett har vært med helt fra starten, men nå er de en stabil gjeng hvor alle er bosatt i Kristiansand. Bandmedlemmene har solid musikalsk bakgrunn, selv om de har musikken som en fin avkobling fra andre daglige gjøremål. Du finner orkesteret ofte ofte på festivaler som Sildajazz, Påskejazz, Canal Street Jazzfestival, Mandal jazzweekend og Vinterjazz. 

12/5 Hallgeir Pedersen Trio

Denne trioen er av en samlet presse karakterisert som et ensemble av internasjonal klasse. Hallgeir Pedersen, "Fantomet fra Øksfjord", har markert seg som en jazzgitarist av aller ypperste format. Finnmarkingen har tatt bopgitar-tradisjonen opp til samtiden, der hans virkelig "syngende" gitarspill preges av stor kreativitet, en særpreget varm -og "funky" tone og ikke minst en fantastisk teknikk. Trioens bassist er ingen ringere enn høvdingen sjøl, Bjørn Alterhaug. Med sin karakteristiske "majestetiske sound", tilfører Rana- væringen som vanlig verdighet, sikkerhet og kraft. Trond Sverre Hansen er vidunderet fra Narvik. Dette temperamentsfulle naturtalent spiller slagverk på en sjelden hørt gjennommusikalsk måte. 
Hallgeir Pedersen Trio (HTP) leverer hardt-swingende moderne bebop-inspirert jazz med de nødvendige blå pustepauser og er kjent for sitt glitrende samspill, smittende spilleglede og sterke identitet. Her tolkes i hovedsak komposisjoner av Pedersen, samt spesielt utvalgte standard-låter. Det swinger og groover noe infernalsk av det HPT foretar seg og de mener alvor - blodig alvor !

19/5

Harald Gundhus/Frode Thingnæs kvintett

Harald Gundhus - tenorsax/fløyte, Frode Thingnæs - trombone, Magnus Thingnæs -piano, Terje Venaas - bass og Roger Johansen - trommer byr på melodiøs og swingende jazzmusikk med tidløst preg.
Trombonisten Frode Thingnæs har i de siste årene vært lite å høre på norske jazzklubber, og det er synd for han er en av Norges fineste jazzsolister. Det er ikke mange europeiske musikere som har blitt tilbudt fast jobb med Count Basies orkester, men det skjedd med Frode i 1975. Ellers vil han være velkjent som orkesterleder i mange sammenhenger, Kringkastingsorketret, Radiostorbandet, Forsvarets Musikk og Kampen Janitsjar.
Tenorsaksofonisten Harald Gundhus har brukt et helt liv på å komme under huden på bop'en. Harald er er tro mot sin musikalske arv, derfor fikk hans siste cd også tittelen "Don't drop the bop". Blant de som har påvirket ham mest er bl.a. John Coltrane, Dexter Gordon, Sonny Rollins og George Coleman.
26/5 (Pinseaften) Ikke noe arrangement
02/6 Drammen Dixielandband De syv muntre og særdeles blide herrene i Drammen Dixieland Band er atter tilbake i Lillestrøm med amerikansk 30 og 40-tallsmusikk. Repertoaret er i utgangspunktet hentet fra det man kan kalle den rene dixielandstilen, men i tillegg er f.eks. både Armstrong og Ellington representert. Bandet har lang fartstid på f.eks Sildajazz i Haugesund, Smøgenfestivalen i Kungshavn og Fjelljazz på Beitostølen. Med stor spilleglede setter musikerne sin ære i å få det til å swinge slik at tilhørerne opplever at både føtter og hender lever sitt eget liv.
09/6 Auduns jazzband

m/ Kari Eskild Havenstrøm (vokal)

Trombonisten Audun Breen har etablert et jazzband sammen med noen andre flinke ungdommer; Eiolf Ødegaard-piano, Torkil Søby-bass og Martin Hystad-trommer. Audun Breen kommer fra Nes på Romerike og går siste året på musikklinjen ved Lillestrøm VGS. Audun er svært allsidig og står musikalsk med beina både i klassisk og jazz tradisjoner.
Med seg har de også jazzklubbens nykårede UngJazz prisvinner, Kari Eskild Havenstrøm, fra Gjerdrum. Sist sommer var hun 1 av 100 ungdommer i Norge som fikk tildelt det såkalte Drømmestipendet, et tiltak Norsk Kulturskoleråd og Norsk Tipping står bak. Til sommeren skal hun opptre på Jazzfestivalen i Kongsberg. 
Vi kan vente oss lett hørbar jazz med swingende godlåter og jazzstandards fra The Great American Songbook denne ettermiddagen, forhåpentligvis i strålende sol på uteterrassen !
16/6  Byfest (det er ikke jazzkafe)  Byfest i Lillestrøm 14-18 juni (se program lenger ned etterhvert)

ANDRE ARR. UTENOM JAZZKAFÉ:

"TORSDAGSKLUBBEN"

Alle konsertene starter kl.20.00 hvis ikke annet er angitt
(div. spillesteder, se hvert arr.)

Nå har du muligheten til å oppleve mye av den samme musikken som spilles på for eksempel Smuget, Muddy Waters, Cosmopolite, Rockefeller, Viseklubben Josefine og Jazzklubben Blå på ett og samme sted ! Hver torsdag, primært på Connect Klubbscene i Lillestrøm Kultursenter, vil du finne et tilbud som vil favne rytmisk musikk med hovedvekt på viser og jazz, men som også kan inneholde akustiske konserter i mindre format.

 

LILLESTRØM KULTURSENTER
KIRKEGATA 11

http://www.lillestrom-kultursenter.no/

Billettelefon Lillestrøm Kultursenter
64 84 55 50
 
Billetter kan også bestilles/kjøpes på ARK butikkene på
Lillestrøm Torv, Strømmen Storsenter og Metro Senter

08/2 TORSDAGSKLUBBEN   HepCat Big Band med Even Kruse Skatrud som storbandleder og solist
15/2

TORSDAGSKLUBBEN  

Unni Wilhelmsen

01/3 TORSDAGSKLUBBEN

Hanne Tveter. Aktuell cd "My letter to the world", hvor samtlige tekster er signert den Amerikanske 1800-talls poeten Emily Dickinson, og all musikken skrevet av Finn Evensen fra Bjelleklang og oppr. Lørenskog !

08/3 TORSDAGSKLUBBEN / UngJazz The Undercovers. Musikk fra 1971. Konserten vil bl.a. inneholde låter av kjente artister som: Janis Joplin, Jethro Tull, King Crimson, Led Zeppelin, Johnny Cash, Isaac Hayes og Chicago.
Bak dette navnet finner vi 9 talentfulle elever fra musikklinjen på Lillestrøm videregående skole. Konserten er en del av et prosjekt i faget musikk-formidling.
 
15/3 TORSDAGSKLUBBEN  
22/3 TORSDAGSKLUBBEN Amund Maarud - The Grand. NB! UTSATT TIL HØSTEN
29/3 TORSDAGSKLUBBEN / UngJazz

Jazzå består av ti unge musikere fra hele Akershus som har samlet krefter for å formidle mangfoldingheten bak betegnelsen "jazz", og hvordan det tolkes rundt om i hele verden. Her kan publikum nyte alt fra trivlige standardlåter til funky jazz/rock, og får ta del i en reise i jazzens breddegrader. Alle i bandet er talentfulle elever fra musikklinjen på Lillestrøm videregående skole. Konserten er en del av et prosjekt i faget musikk-formidling. Jazzklubbens nykårede UngJazz prisvinner, vokalisten Kari Eskild Havenstrøm, er bl.a. en av utøverne mens trombonisten Audun Breen nylig vant sin klasse i Akershus mesterskapet for solister. Besetningen består også av waldhorn og fiolin i tillegg til de mer tradisjonelle instrumentene !

19/4 TORSDAGSKLUBBEN Hot Club de Norvege med Angelo De Barre. Den franske sigøyneren Angelo DeBarre regnes som en av verdens aller hotteste gitarister. Her i samspill med norges ukronede string swing band !
Supergitaristen Angelo DEBARRE (1962- ) er kanskje den mest berømte av musikerne som i Paris midt på 80-tallet skapte renessansen for musikken til Django Reinhardt (1910-1953). Med sin uovertrufne teknikk satte Angelo ny standard for hva som er mulig å få til på gitaren. Det definitive gjennombruddet kom med innspillingen Gypsy Guitars (1989) - av mange regnet som genrens beste siden Djangos dager.
Angelo DEBARRE er i dag en av Djangomusikkens mest etterspurte stjerner og turnerer jorda rundt når han ikke er hjemme hos familien i campingvogna utenfor Paris. I slutten av november toppet han plakaten ved den store Djangofestivalen i New York sammen med vår egen superfiolinist Ola Kvernberg, som han hadde truffet uken i forveien i forbindelse med innspillingen Hot Club de Norvège’s nye plate Angelo Is Back In Town.
24/5 TORSDAGSKLUBBEN

Nymark Collctive feat. Kristin Asbjørnsen: Dadafons fargerike vokalist synger gamle Bessie Smith-sanger ! NB! UTSATT TIL HØSTEN

     

ANDRE ARRANGEMENTER 

TID OG STED SE HVERT ARR.

FAGERBORG HOTEL

Storgata 37-39

Det blir tradisjon tro høy party faktor på Fagerborg natt til 1.mai også dette året !

 

Jazz, R&B, soul, funk, latin, pop og rock ut i de små timer...

 

30.04

Undertakers Circus

Dette legendariske Lillestrøm bandet eksisterte mellom 1967 og 1976, men som har hatt flere gjenforeningskonserter. På tross av navnet var Undertakers Circus et av de tidligste norske rockebandene som sang på norsk, og en rekke av tekstene hadde en politisk brodd, blant annet satte bandet melodi til to dikt av Rudolf Nilsen, mens andre tok for seg norsk historie og norrøn mytologi. Musikalsk var bandet inspirert av band som Blood, Sweat & Tears og Chicago og spilte rock med full blåserekke. Det er nok en gang duket for nostalgisk gjenhør fra klassikerne "Ragnarock" samt "Brød & Circus" i Lillestrøm ! 

  DE söderVISA

”Orangutang-Jazz” i Cornelis Vreeswijks ånd.  – Alle som er glad i viser, ballader, jazz og blues må få med seg dette bandet. Bandet fra Söder i Stockholm  spiller det meste og det beste signert Cornelis Vreeswijk Dette svenske bandet  må bare oppleves. I Sverige kalles de bare ”Cornelisbandet” - DE söderVISA, et band som har valgt å spille det meste og det beste signert visekunstneren og trubaduren Cornelis Vreeswijk. Dette er et fantastisk liveband og en av Fagerborgs desiderte favoritter hvor de har spilt flere ganger ! DE söderVISA begynte å dyrke Nordens trubadur i 1994. Mottoet lyder "det meste og beste signert Cornelis Vreeswijk", men gruppen går heller ikke av veien for litt rock’n roll ut i de små nattetimer... 

SE PROGRAMMET  VED Å KLIKKE HER.....

14/06 Jazz & Blues scenen Lillestrøm Jazzklubb og Skedsmo Bluesklubb har felles scene i krysset Storgata/Voldgata 
15/06 Jazz & Blues scenen + Fagerborg Hotel I tillegg til innslagene på Jazz & Blues scenen vil det også være stor aktivitet fredag kveld på Jazzklubbens faste tilholdssted;
FAGERBORG HOTEL - JAZZHOTELLET PÅ ROMERIKE !
 
16/06 Jazz & Blues scenen + Fagerborg Hotel I tillegg til innslagene på Jazz & Blues scenen vil det også være stor aktivitet fredag kveld på Jazzklubbens faste tilholdssted;
FAGERBORG HOTEL - JAZZHOTELLET PÅ ROMERIKE !
 

  Rett til endringer forbeholdes.

HOME  NEXT (2006)