ÅRETS ©RIBBEjazz ER AVLYST
 TIRSDAG 29.12.2020


 

RIBBEjazz - kall det like gjerne en ”Byfest” vinterstid – skulle i år vært arrangert for 15 gang, men vi har dessverre sett oss nødt til å avlyse årets arrangement pga. covid pandemien )*.  RIBBEjazz har alltid hatt et bredt musikalsk utvalg. Dette er en musikalsk romjulsfest med mye mer enn bare jazz. Her skal det være noe for enhver smak med musikk i mange sjangere! Utsolgt på 10-års markeringen, 1100 billetter ble revet vekk! Da sier det det seg selv at det ikke lar seg gjøre å gjennomføre årets RIBBEjazz under rådende forhold !

*) Covid-19 situasjonen har medført avlysninger av mange festivaler i Norge i sommer, og vi har lenge vært spente på hva vi kunne forvente mht. gjennomføring av RIBBEjazz i desember. Det er ingen lette i de eksisterende retningslinjene og dessverre ser det ut til at smittetallene faktisk øker igjen.  En festival er et mingle-arrangement, og RIBBEjazz er intet unntak. Gjeldende retningslinjer om 1 meters avstand og begrenset antall publikum i saler og fellesområder lar seg dårlig kombinere med en festival av vår størrelse og type. Det er med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse årets RIBBEjazz, den 15. i rekken, men håper og tror vi kommer sterkt tilbake neste år !

   


RIBBEjazz er rett og slett en musikalsk romjulsfest med et bredt musikalsk utvalg. Fra 6 forskjellige scener blir det nonstop musikk fra nærmere 20 forskjellige band hele kvelden i Lillestrøm Kultursenter med pop, rock, jazz, soul, funk, gospel, R&B, rockabilly, bluegrass, zydeco, tex-mex og viser på plakaten. Du betaler kun for ett konsertpass og kan gå ut og inn på de konsertene du ønsker. Vi har lagt vekt på at det skal være noe for enhver smak – både for de godt voksne og for de som vil ha et romjuls party med mye variert musikk og samtidig treffe kjente. Er du glad i å danse, er også dette kvelden til å swinge seg og bli kvitt litt overflødig ribbefett!

16 BAND FRA 6 FORSKJELLIGE SCENER
OVER 100 MUSIKERE TOTALT !

   

 

 

KOMPLETT PROGRAM MED TIDER TBA
Klikk her !
 

KUN 12 MIN. MED TOG FRA OSLO S !
(klikk og se her)

 (KLIKK PÅ LINKEN UNDER FOR Å LESE MER OM FJORÅRETS OG TIDLIGERE ÅRS ARTISTER OG BAND)
 

 

 *** PRESSEOMTALE AV FJORÅRETS ARRANGEMENT ***

 

( Klikk her for å se programmet og lese mer om artistene fra 2019 )

 

 

 

 

( Klikk her for å se program og presseomtaler fra tidligere år )


    

 

OHB